Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Βιβλίο υπό έκδοση για την Αράχωβα.


Εκδοτική-πνευματική ομάδα

“ΕΚΦΡΑΣΗ”

Αράχωβα, 21 . 8 . 2014


Αγαπητοί συμπατριώτες

Η εκδοτική ομάδα του περιοδικού «Η Αράχωβα» με τη συνεργασία 20 συγγραφέων, έγκριτων επιστημόνων και μελετητών από την Αράχωβα και τον πανεπιστημιακό χώρο, ετοιμάζει την έκδοση ενός τόμου ο οποίος θα παρουσιάζει και θα περιγράφει από κάθε άποψη τη διαχρονική εικόνα της πόλης και των ανθρώπων της. Πρόκειται για ένα συλλογικό έργο, βιβλίο – λεύκωμα, με κείμενα, φωτογραφίες του τόπου και εικόνες των ανθρώπων του, σχέδια, χάρτες και εικαστικό υλικό. Πιστεύουμε ότι η έκδοση αυτή θα αποτελέσει ένα πολύτιμο ενημερωτικό βιβλίο κάθε Αραχωβίτικης οικογένειας για τις ρίζες της πόλης μας, την πορεία της στο χρόνο μέχρι σήμερα, την ιστορία της, την ανθρωπολογία και πνευματική ζωή, την πολιτιστική της κληρονομιά, την αρχιτεκτονική και την οικονομία της. Συγχρόνως, ο Αραχωβίτης θα ανακαλύψει παλιές, άγνωστες σε πολλούς σήμερα, εικόνες της όμορφης πόλης μας και της κοινωνικής ζωής των ανθρώπων, πιθανώς και οικείων προσώπων του.

Η προσπάθεια όλων των συντελεστών της έκδοσης είναι αυθόρμητη, ανιδιοτελής, αποβλέπει στην ανάδειξη του τόπου και αποτελεί προσφορά στο Δήμο της πόλης μας. Η αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να καλύψει το συνολικό κόστος της έκδοσης, μας υπαγορεύει την αναζήτηση συνδρομητών και για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε σας.

Ο υπό έκδοση τόμος θα αποτελείται από 400 σελίδες (150 κειμένου), θα περιλαμβάνει 450 εικόνες, εκ των οποίων οι περισσότερες έγχρωμες και υπολογίζεται ότι κάθε τόμος θα πωλείται περίπου 30 ευρώ.

Θα σας είμαστε ευγνώμονες, αν μας κάνετε γνωστή την πρόθεσή σας και τον αριθμό των αντιτύπων που ενδεχομένως επιθυμείτε, προκειμένου να μπορέσει να οριστικοποιηθεί ο προϋπολογισμός και οι αντίστοιχες προδιαγραφές της έκδοσης.

Ελπίζοντας στην θετική σας ανταπόκριση σας χαιρετώ.
                                                                        
                                                                                Με εκτίμηση και φιλία

εκ μέρους όλων των συντελεστών της έκδοσης
                                                                            
                                                                                     ο επιμελητής της έκδοσης
                                                                             
                                                                                   
                                                                                       Γιώργος Καστανάς

Τηλ. 22670 31100, 210 8215982 και 6932212043
Fax 210 2433542
Email dr.g.kastanas@gmail.com